Wyhodowali arbuza o smaku waniliowym. Wkrótce trafi do sprzedaży
Arbuz, którego smak zachwyci wszystkich miłośników słodyczy. Rosjanie postanowili wyprodukować owoc z białym środkiem, który będzie miał smak wanilii. Wyjątkowy arbuz niedługo trafi na sklepowe półki.
Arbuz wyhodowany w przedsiębiorstwie należącym do Artema Sokołowa już w 2021 roku zostanie dopuszczony do sprzedaży. Wielbiciele ciekawych smaków przebierają nogami ze zniecierpliwienia.
Arbuz o smaku lodów
Arbuz o smaku waniliowym to pierwszy taki produkt w Rosji. Jego biały miąższ zachwyca ponoć smakiem i wyglądem. Twórcy tej nowej odmiany informują, że zawartość cukru w „waniliowym” arbuzie wyniesie 14 proc. Jest większa zawartość niż w klasycznym owocu o czerwonym wnętrzu.
Dzisiaj grzeje:
1. Właśnie wprowadzono nagłą zmianę. Rząd potwierdził, obowiązuje od jutra
2. Dotarli do rodziny, która brała udział w programie "Nasz nowy dom". Poznali wszystkie tajemnice
3. Bosak o konwencji stambulskiej: sfałszowany polski tekst
Producenci informują, że w 2021 roku arbuz trafi do sprzedaży. Wcześniej przed stworzeniem waniliowego arbuza, ojciec Artura Sokołowa, Siergiej Sokołow, próbował hodować arbuza o pomarańczowym i żółtym miąższu. Po udanym eksperymencie z jasnym środkiem owocu mężczyźni planują też wyhodować odmianę z zielonym miąższem.
ZOBACZ TAKŻE:
- Ojciec przez lata liczył wszystkie wydatki na córkę. Na 18. urodziny wręczył jej rachunek, kwota powala
- Ogromne poruszenie w sieci. Przed chwilą Michał Szpak pokazał miłość swojego życia, jest zdjęcie
- Polskie elektryczne auta przyszłości. Oto prototypy Izery
- "Jacek Kurski weźmie drugą pierwszą komunię"? Internauci reagują na drugi ślub kościelny polityka
- Niezwykłe nagranie z córką Michała Wiśniewskiego. Wideo, którego nie zapomnicie
- Rekin chwycił chłopca w szczęki. Ojciec natychmiast wskoczył za nim do wody
- Robert Kubica ma wielkie problemy zdrowotne? Jego słowa zmartwiły kibiców, jest poważnie
Źródło: fakty.interia.pl
Koniecznie obejrzyj nieziemsko prosty i szybki przepis na przepyszny posiłek!
Następny artykuł